preloader
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Hoe ervaarden anderen Virtuozen?

Krijg meer inzicht in de begeleiding van Virtuozen dankzij de getuigenissen en ervaringen van anderen. 

Loopbaanbegeleiding voor bedrijven

“”Ik heb terug mezelf gevonden, wie ik wil zijn als ouder/partner/collega
en meer duidelijkheid over wat ik wil en kan doen.  Ik ben opnieuw toegankelijker voor anderen. Minder onzeker.
Ik zet mezelf vaker op de eerste plaats. Grenzen worden beter bewaakt. Het vertrouwen werd heel snel opgebouwd. Het bleef niet bij een oppervlakkige begeleiding, maar het ging al heel snel dieper. Wat het vertrouwen voor mij nog heeft versterkt en ik daardoor nog dieper kon gaan. Het was intensief en tegelijk zo bevrijdend.
Karolien luistert zonder te oordelen. Ze  haalt echt het beste in iemand naar boven en ze gelooft ook echt in die persoon.

Anoniem via bedrijf Van Marcke te Kortrijk 

Loopbaanbegeleiding

“Uitermate geslaagd en beter dan ik had kunnen hopen/denken. Karolien is de authentieke persoon die ik nodig had om mijn zelfvertrouwen op te bouwen. Haar aanpak is warm, doordacht, heel professioneel en op maat.

E. Van Den Berghe, Zottegem 

Loopbaanbegeleiding

“De sessies waren heel intens, vooral de eerste sessie omdat al de emoties naar boven kwamen.
Ik voelde me op een of andere manier snel comfortabel bij Karolien.
Stap voor stap werd mijn huidige loopbaan geanalyseerd door o.a. mijn competenties, valkuilen, energievreters, … op te lijsten. Ik ben uit een soort tunnelvisie geraakt en heb een beslissing kunnen nemen
over het verloop van mijn loopbaan.
De begeleiding bij Karolien heeft me geholpen om me beter te voelen in mijn functie en terug meer energie te hebben in het algemeen.”

M.D.W, Ronse 

Life coaching

” Ik ben een 40-jarige (plus)mama van 3 pubers, heb een drukke job en een echtgenoot die het professioneel nog drukker heeft. Ik zat al een tijdje in de knoop met mezelf en stelde mij voortdurend de vragen: wat wil ik, moet het altijd zo gejaagd zijn? Hoe blijf ik dit allemaal regelen? Waar is mijn work/lifebalance naartoe?… allemaal vragen waar ik zelf geen antwoord op kon vinden.
Af en toe flitste de gedachte door mijn hoofd om professionele hulp te zoeken, maar telkens opnieuw zei mijn hoofd dat ik wel zonder kon en dat het wel eens ging beteren. Tot ik op een bepaalde dag via sociale media de site van VIRTUOZEN zag voorbijkomen. Ik kwam heel veel zaken tegen waarin ik mezelf  kon herkennen.
Toen heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en contact opgenomen. Al snel kreeg ik hier reactie op.
Even kwamen er toch nog twijfels op zoals: is dit wel voor mij? of
wat gaan collega’s of mensen in mijn omgeving hiervan denken?
Maar na mijn eerste afspraak waren die twijfels snel weg.

De begeleiding heeft een
ongelooflijk positieve invloed op mijn moraal, mijn lichaam en
de wijze waarop ik de zaken nu aanpak en benader.

Zelfs mijn omgeving, zowel thuis als op het werk,
voelen en zien een rustiger persoon.”

H.R., Antwerpen 

Life coaching

“Een persoonlijke aanpak op maat die mij tot inzichten heeft gebracht.  Karolien is de ideale coach, warm, je voelt je direct op je gemak.”

F.M., Zottegem

 

Loopbaan
begeleiding

“Onze gesprekken en de oefeningen hebben mij heel erg geholpen om een duidelijker beeld te krijgen waar ik heen wil, ik zal je zeker aanraden bij mijn omgeving.Bedankt!”

S., Oudenaarde

Outplacement

“Ik voelde me meteen op mijn gemak bij Karolien. Ze heeft de gave om mij te motiveren en mij open te stellen voor vernieuwing. Het is een zeer professionele coaching waarbij ik opnieuw de essenties ontdek en mijn vertrouwen alsmaar groter wordt.  ”
V. , Oudenaarde

Loopbaanbegeleiding

“De loopbaanbegeleiding met Karolien was voor mij een grote steun zowel voor de tussentijdse acties in kader van de moeilijkheden in mijn huidige werksituatie als om mogelijkheden te zien voor de toekomst binnen of buiten het huidige bedrijf. Ik heb me direct op mijn gemak gevoeld. Daardoor kon ik me echt openstellen en maakten we snel vordering.”

E., Oudenaarde

Loopbaanbegeleiding

De coaching heeft me meer zelfvertrouwen gegeven in het zoeken naar een nieuwe job. Door de oefeningen kreeg ik een beter inzicht in mezelf en hoe ik mijn kwaliteiten nog meer in mijn loopbaan kan inzetten.
Het heeft mij positief naar mezelf doen kijken. Een aanrader!

Anoniem, Oudenaarde

Loopbaanbegeleiding

“Ik zat vast in mijn eigen gedachten en frustraties. Karolien bood me tools en technieken om de situatie opnieuw te bekijken. De methodieken in de sessies waren goed afgestemd op mijn persoon waardoor ik op een veilige en doeltreffende manier leerde om naar mijn eigen blokkades te kijken.
De inzichten zorgen voor  voldoende (zelf)vertrouwen om een nieuwe weg in te slaan.
Een weg die beter past bij wie ik ben, en dat was mijn initiële loopbaanvraag.”

A.B., Brakel

Loopbaanbegeleiding

” Zeer verrijkend. Fijne oefeningen om meer diepgaande inzichten te verkrijgen.
Het traject gaf me meer duidelijkheid en kracht
om in mezelf te geloven en in hetgeen ik wil gaan doen.”

Anoniem te Oudenaarde

Loopbaan
begeleiding

” Karolien speelde sterk in op mijn persoonlijke noden en situatie. Ze liet me mezelf beter kennen en begrijpen. Zo kon ik zelf haalbare stappen zetten om meer voldoening uit mijn huidige job te halen (dat was ook mijn doelstelling van de loopbaanbegeleiding) “

LV., Ronse

 

Loopbaan
begeleiding

“Op het moment van mijn eerste sessie wou ik eigenlijk veranderen van job maar omdat mijn zelfvertrouwen op dat moment zo laag was, durfde ik de stap niet te zetten. Tijdens de coaching heb ik terug leren kijken naar mijn sterke punten. Dat is iets dat niet vanzelfsprekend is voor mij.
Ik doe nog steeds dezelfde job, nu met meer zelfvertrouwen. Ik voel me beter in mijn vel en dus ook op mijn werk. “

T.D. , Oudenaarde

Outplacement

“Ik stond als mens duidelijk centraal. Tijdens de outplacementbegeleiding voelde ik mezelf telkens een stap vooruit gaan. Ook op psychologisch vlak heeft Karolien me goed geholpen en mezelf terug in mijn eigenwaarde en capaciteiten doen geloven. Haar diepgaande aanpak en de intense gesprekken met haar zullen me altijd bijblijven.”

V.M., Oudenaarde – begeleiding na jobverlies

Loopbaanbegeleiding

“heel verhelderend, mooie vertrouwensband, veilig gevoel, doelgericht, intuïtief in combinatie met professionele skills.


N.V.S. , Oudenaarde 

 

Loopbaanbegeleiding

“De oefeningen tijdens de sessies brachten me inzichten in mijn sterktes en mijn valkuilen. Karolien voelde me heel snel aan waardoor ik me begrepen voelde. Gaandeweg kreeg ik meer inzicht in hoe ik mijn sterktes kan koppelen aan een andere werkomgeving om meer rust en werkvreugde te ervaren. “

R.M, Oudenaarde

Jouw succesverhaal

“Misschien wil je meer loopbaangeluk of anders leren omgaan met bepaalde struggles die een impact hebben op je welzijn of op je rol als partner, ouder, werknemer, vriend(in),… Ik begeleid je graag op weg naar jouw succesverhaal, vanuit vertrouwen, verbindend en versterkend. Dat is mijn passie. Misschien lees ook jij hier binnenkort je succesverhaal.
Ik sta graag aan je zijde”

Karolien Gallant, drijvende kracht achter Virtuozen

Plan jouw gratis kennismakend gesprek in

Heb je vragen of wil je ontdekken of het klikt met mij als coach? Ik maak graag tijd voor een gratis kennismakend gesprek.
In de Virtuozen coachingruimte in Oudenaarde kom je tot rust in een huiselijke sfeer. Wil je de gesprekken liever laten doorgaan in de natuur of in combinatie met online begeleiding? Ook dit is mogelijk.

CONTACT