preloader
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Een weg van zoeken en ontdekken
naar mogen beleven.

“Ik was een een ster in me aanpassen aan de ander en aan verschillende situaties; in elke rol die ik opnam (kind, vriendin, partner, werkneemster,..)   Daarenboven was ik ook de redder in nood, maar kon ik zelf zo moeilijk hulp vragen en aanvaarden. Als volwassene voelde ik me bevangen in mijn eigen rollen.
Want waar lag mijn grens? Wat belette me om meer mezelf te mogen zijn?  

Het werd vermoeiend ‘goed zijn in mij aanpassen aan …’ en mijn kwaliteiten zoals empathie en flexibiliteit ervaarde ik meer en meer als een last.  Tegelijk voelde ik me minder en minder verbonden met mezelf. 

Diep vanbinnen wilde ik het anders. Maar hoe? Ik had zo’n angst voor afwijzing en onbegrip. Toelaten van alle gevoelens en loskomen van de krachtige overtuigingen die deze angst voedden, vroeg moed. Ik ben erdoor gegaan. In het begin met veel vallen. Maar het is de moeite en het blijft een uitdaging. 

Ik leerde eigen grenzen herkennen en stellen, en kies voor wat echt dienend voor me is.

Ik blijf mezelf verder ontdekken en misschien is dat juist de zin van het leven.
En bovenal: ik doe wat ik niet niét kan doen: zo is Virtuozen ontstaan
.”

Karolien Gallant

Op het toneel

Me echt vrij voelen. Als kind ervaarde ik dat vooral op het toneel. Een omgeving waar ik de dagelijkse rollen en bijhorende verwachtingen makkelijk van me liet afglijden en me volledig kon inleven in andere rollen, een ander personage. Tot op vandaag voel ik me nog altijd in mijn element op het podium om een verhaal over te brengen, om woorden levensenergie te geven, bezield en rakend. Om te inspireren en te verbinden.

Energie

Ik heb een loopbaanpad opgebouwd van maatschappelijk werkster over marketing tot rekrutering en begeleiding van werkzoekenden. Ik krijg energie als ik groei en beweging zie in anderen.  Zo merkte ik tijdens mijn job als career counselor dat veel mensen zich gevangen voelen in de rollen die ze opnemen en welke impact dit heeft op hun welzijn. Met een blik op het groter geheel en resultaatgericht stem ik me af op jouw vragen. Het begeleiden van anderen doorheen hun groeiproces geeft me energie. En zo kwam Virtuozen tot leven.

Virtuoos

Net door mijn persoonlijk traject, mijn veelzijdige ervaring/kennis in verschillende functies en sectoren (binnen-en buitenland) en mijn liefde voor groei en verbinding geef ik coaching en training vanuit het hart.  Aan de zijlijn in beweging brengen dat geeft me energie als coach, als trainer, als sidekick/klankbord voor jou of je organisatie.

 

Laten we verder kennismaken

Groei – verbinding – inspireren & versterken zijn mijn energieboosters doorheen alles dat ik doe.
Ontdek hier op welke manier ik aan je zijde kan staan voor jou, als particulier of bedrijf. 

particulieren   bedrijven