preloader
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Een weg van zoeken en ontdekken
naar mogen beleven.

“Ik was een een ster in me aanpassen aan de ander en aan verschillende situaties; in elke rol die ik opnam (kind, vriendin, partner, werkneemster,..)   Daarenboven was ik ook de redder in nood, maar kon ik zelf zo moeilijk hulp vragen en aanvaarden. Als volwassene voelde ik me bevangen in mijn eigen rollen.
Want waar lag mijn grens? Wat belette me om meer mezelf te mogen zijn?  

Het werd vermoeiend ‘goed zijn in mij aanpassen aan …’ en mijn kwaliteiten zoals empathie en flexibiliteit ervaarde ik meer en meer als een last.  Tegelijk voelde ik me minder en minder verbonden met mezelf. 

Diep vanbinnen wilde ik het anders. Maar hoe? Ik had zo’n angst voor afwijzing en onbegrip. Toelaten van alle gevoelens en loskomen van de krachtige overtuigingen die deze angst voedden, vroeg moed. Ik ben erdoor gegaan. In het begin met veel vallen. Maar het is de moeite en het tegelijk is het een uitdaging. 


Ik blijf mezelf en mijn bijdrage hier verder vormgeven en misschien is juist dat de zin van het leven.
En bovenal: ik deel wat ik niét niet kan doen…zo is Virtuozen ontstaan
.”

Karolien Gallant

Energie

Ik heb een loopbaanpad opgebouwd met rollen binnen marketing, sales en HR met als rode draad: samen met mensen en voor mensen het verschil maken.
Ik krijg energie als ik groei en beweging zie in anderen.  Met een blik op het groter geheel en doelgericht stem ik me af op jouw vragen.
Het begeleiden van anderen doorheen een groeiproces geeft me energie. En zo kwam Virtuozen tot leven.

Op het toneel

Ontdekken, inleving en vormgeven.  Als kind ervaarde ik dat vooral op het toneel. Een omgeving, een uitlaatklep waar ik me volledig kon inleven in andere rollen, een personage kon vormgeven. Voor mij voelde dat als kind heel onbevangen. Tot op vandaag voel ik me nog altijd in mijn element op het podium om een verhaal over te brengen, om woorden levensenergie te geven, bezield en rakend. Om te inspireren en te verbinden.

Virtuoos

Net door mijn persoonlijk traject, mijn veelzijdige ervaring/kennis in verschillende functies en sectoren (binnen- en buitenland) en mijn liefde voor groei en verbinding geef ik coaching vanuit het hart.
Aan de zijlijn in beweging brengen dat geeft me energie als coach, als trainer, als klankbord voor jou of je organisatie.

 

Laten we verder kennismaken

Groei – verbinding – inspireren & versterken zijn mijn energieboosters doorheen alles dat ik doe.
Ontdek hier op welke manier ik aan je zijde kan staan voor jou, als particulier of bedrijf. 

particulieren   bedrijven