preloader
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ja, zet me op de virtuozen-lijst zodat ik als eerste op de hoogte ben
van de volgende workshops en webinars.
Bovendien geniet ik van extra korting of bonussen.

 

Zet me op de wachtlijst

Mijn zoektocht
naar mijn pure ik

 

“Ik was een ster in me aanpassen aan de ander en situaties; in elke rol die ik opnam (kind, vriendin, partner, werkneemster,..). Daarenboven was ik was ook de redder in nood, maar kon ik zelf zo moeilijk hulp vragen en aanvaarden.

Als volwassene voelde ik me meer en meer bevangen in mijn eigen rollen. Want waar lag mijn grens?
Wat belette me om mezelf te mogen zijn?  
Het werd  vermoeiend ‘goed zijn in aanpassen aan’  en enkele van mijn kwaliteiten zoals empathie en flexibiliteit ervaarde ik meer en meer als een last. Tegelijk voelde ik me minder en minder verbonden met mezelf. 

Diep vanbinnen wilde ik het anders. Maar hoe? Ik had zo’n angst voor afwijzing en onbegrip. Toelaten van alle gevoelens en loskomen van de krachtige overtuigingen die deze angst voedden, vroeg moed. Ik ben erdoor gegaan. In het begin met veel vallen. Maar het is zo de moeite.

Zo heb ik ontdekt dat puurheid, verbondenheid en daadkracht door mij wil stromen, in alles wat ik doe.
Zo leerde ik eigen grenzen herkennen en stellen.  Ik kies nu voor wat echt dienend voor me is zonder me schuldig te voelen. Ik blijf mezelf verder ontdekken en misschien is dat juist de zin van het leven. En bovenal ik doe wat ik niet niét kan doen. En zo is Virtuozen ontstaan.

Vanuit mijn pure-zijn neem ik je mee naar meer verbinding met jezelf-zijn.
Ik zal je begeleiden in toelaten en loskomen, in ontdekken van datgene dat jou belet jezelf te zijn zodat jij  opnieuw in jouw zijns-kracht kan staan en beleven. ”