preloader
Schrijf je in op onze nieuwsbrief

Ik hoor regelmatig van klanten:

“Je begeleiding was voor mij een grote steun. Iedereen zou loopbaanbegeleiding moeten kunnen volgen. ”
“Ik heb gesproken met een vriend(in) die je begeleiding zou kunnen gebruiken, alleen durft hij/zij die stap nog niet zetten.”

Ja, die eerste stap zetten is soms zeer moeilijk. Soms is het makkelijker nog even te wachten en te hopen dat het betert, of lijkt het evidenter iets zijn beloop te laten te gaan tot het echt niet meer gaat.Soms is iets anders veel veiliger dan iets anders nl.

Je laten ondersteunen/begeleiden door iemand die met jou je struggles met een andere bril bekijkt of bij wie je gehoor kan geven aan je verlangens/je noden.

𝕍𝕠𝕠𝕣 π•žπ•šπ•› π•šπ•€ 𝕙𝕖π•₯ π•›π•’π•£π•–π•Ÿ π•–π•§π•šπ••π•–π•Ÿπ•₯ π•˜π•–π•¨π•–π•–π•€π•₯ π• π•ž π•₯𝕖 π•œπ•šπ•–π•«π•–π•Ÿ 𝕧𝕠𝕠𝕣 𝕕𝕖 π•žπ• π•–π•šπ•π•šπ•›π•œπ•– π•¨π•–π•˜, π• π•ž π•₯𝕖 π•¨π•–π•šπ•Ÿπ•šπ•˜ π•’π•’π•Ÿ π•žπ•–π•«π•–π•π•— π•₯𝕖 π••π•–π•Ÿπ•œπ•–π•Ÿ. 𝔻𝕒π•₯π•žπ•’π•’π•œπ•₯𝕖 𝕕𝕒π•₯ π•šπ•œ π•žπ•–π•«π•–π•π•— π•žπ•–π•–π•£ π•–π•Ÿ π•žπ•–π•–π•£ π•’π•’π•Ÿ 𝕙𝕖π•₯ π•¨π•–π•˜π•”π•šπ•›π•—π•–π•£π•–π•Ÿ 𝕨𝕒𝕀.

π™΄πšŽπš— πš‹πš•πšžπš›πšŸπšŽπš›πšœπš’πšŽ πšŸπšŠπš— πš–πšŽπš£πšŽπš•πš πš πšŽπš›πš.

π•€π•œ 𝕨𝕒𝕀 𝕧𝕠𝕠𝕣𝕒𝕝 π•“π•–π•«π•šπ•˜ π•žπ•–π•₯ π•«π• π•£π•˜π•–π•Ÿ 𝕕𝕒π•₯ 𝕕𝕖 π•’π•Ÿπ••π•–π•£ 𝕙𝕖π•₯ π•˜π• π•–π•• 𝕙𝕒𝕕. 𝔻𝕒π•₯ 𝕨𝕒𝕀 π•Ÿπ•šπ•–π•₯ 𝕙𝕠𝕦𝕕𝕓𝕒𝕒𝕣, π•Ÿπ• π•”π•™ 𝕧𝕠𝕠𝕣 π•žπ•–π•«π•–π•π•—, π•Ÿπ• π•”π•™ 𝕧𝕠𝕠𝕣 π••π•–π•žπ•–π•Ÿπ•€π•–π•Ÿ π••π•šπ•– π•žπ•– π•π•šπ•–π•—π•™π•’π••π••π•–π•Ÿ.

π•Žπ•’π•₯ π•žπ•šπ•› π•₯π•–π•˜π•–π•Ÿπ•™π•šπ•–π•π•• π• π•ž 𝕠𝕑 π•₯𝕖 π•œπ• π•žπ•–π•Ÿ 𝕧𝕠𝕠𝕣 π•žπ•–π•«π•–π•π•— 𝕨𝕒𝕀 𝕕𝕖 π•’π•Ÿπ•˜π•€π•₯ 𝕧𝕠𝕠𝕣 π•’π•—π•¨π•šπ•›π•«π•šπ•Ÿπ•˜ 𝕠𝕗 π•Ÿπ•šπ•–π•₯ π•₯𝕖 π•§π• π•π••π• π•–π•Ÿ π•’π•’π•Ÿ 𝕕𝕖 𝕧𝕖𝕣𝕨𝕒𝕔𝕙π•₯π•šπ•Ÿπ•˜π•–π•Ÿπ•§π•’π•Ÿ π••π•šπ•– π•’π•Ÿπ••π•–π•£

 

Wat houdt jou tegen om je even te laten ondersteunen, om iemand naast jou te hebben die gelooft in jou, in wat er al is en samen met jou ontdekt wat er nog meer (mogelijk) is.

Ik maak graag tijd voor je om te luisteren en zo kan jij ontdekken of er een klik is met mij als je tijdelijke begeleider/coach/gids.

Plan je gratis kennismakend gesprekΒ via https://www.virtuozen.be/contact/

Warme groet, Karolien